zondag 3 november 2013

La Scarpa, "de schoen" in het Italiaans. En mooie schoenen hebben we! Van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer.

La Scarpa, "de schoen" in het Italiaans. En mooie schoenen hebben we! Van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer. Van basic tot hip. LaScarpa.nl volgt trends op de voet. Altijd modieus en toch net even iets anders. En niet te vergeten, wij hebben ook te gekke herenschoenen.


De kroon op iedere outfit
Wij hebben veel bekende merken, waaronder: Sanita, Sendra, Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretoniere, Progetto, Paul Green, Gabor, Maripé, Softclox, Floris van Bommel, ReHab, Giorgio, G-Star, Björn Borg, Napapijri, Replay en Braend. Deze merken hebben we al jaren in onze collectie. Daarnaast zijn we constant op zoek naar merken met een eigentijdse uitstraling. Nieuw in onze collectie zijn onder andere de merken Miz Mooz, Fly London, Ravelli, Art, Frye en Bellezza. Met onze schoenen maak je iedere outfit af.

Goede prijs-kwaliteit verhouding
LaScarpa.nl staat voor hoogwaardige en kwalitatief goede schoenen.

Comfort
Net als jij vinden wij dat schoenen lekker moeten zitten. Een goede pasvorm vinden wij belangrijk en daar zijn we bij de samenstelling van onze collectie zeer kritisch op. Ben je specifiek op zoek naar een comfortschoen die er ook nog leuk en modieus uitziet, kijk dan eens bij de merken Paul Green of Gabor. De schoenen van deze merken staan er om bekend dat ze een uiterst comfortabel voetbed hebben.


MAGNANNI EN GIORGIO
(klik voor meer info)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.